BILLEDER


FIESTA

af Restworm fra Holland

Teatral workshop
Aldersgruppe: +5
Varighed: 3 timer

En inspirerende teatral workshop af den hollandske kunstner Karin Arts, der ikke blot skaber forbindelse mellem mennesker, men også mellem de 17 Verdensmål under et fælles skabelse af en mexicansk guirlande.

Under workshoppen får deltagerne mulighed for tilføje deres design i mexicansk guirlande som reflekterer over deres forståelse af Verdensmålene. Karin leverer stofstykker i farver, der repræsenterer hvert enkelt mål, og udfordrer deltagerne til at klippe stoffet i former, mens de tænker på målet, det repræsenterer.

Denne proces giver deltagerne mulighed for at engagere sig i samtaler og refleksioner om de globale udfordringer, som Verdensmålene adresserer. Samtidig med at de arbejder på at skabe deres individuelle designs, styrkes deres læring om Verdensmålene og deres sammenhæng med hinanden.

"Fiesta!" tilskynder til deltagelse fra både unge og ældre, både indendørs og udendørs, og ledsages af livlig musik, der skaber en festlig stemning. Gennem denne kreative og festlige aktivitet bliver Verdensmålene ikke kun en abstrakt idé, men en levende del af deltagerne, der inspirerer til handling og samarbejde for en mere bæredygtig fremtid.